Over Ons

Willems Accu Revisie & Reparatie is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het reviseren en repareren van kapotte of beschadigde fietsaccu’s. Wij helpen consumenten en bedrijven.

Wat willen wij bereiken?

In onze beleving moet iedereen de mogelijkheid hebben te rijden op een elektrische fiets. Ben jij 65+, van middelbare leeftijd of student die iedere dag een verre afstand overbrugd? Willems Accu Revisie & Reparatie biedt iedereen de mogelijkheid om ook nadat de accu versleten is de fiets elektrisch te blijven gebruiken.

Met onze vakkundige kennis helpen wij jou weer snel op weg. Wij zetten onze kennis, ervaring en netwerk graag in om jou als kant centraal te zetten. Een tevreden klant betekend voor ons, dat wij je helpen met een passende revisie of reparatie. Maar ook wanneer wij je helpen met een eerlijk adviseren andere opties te overwegen.

Hoe willen wij dit bereiken?

Kwaliteit van ons werk loont in onze ogen. Net als de relatie met onze klanten en onze leveranciers.

Ons doel is om jou te helpen, niet om het grootste bedrijf van Nederland te worden. Wij willen bekend staan voor de kwaliteit van ons werk en de tevredenheid van onze klanten. Wij kijken ernaar uit om ook jou te helpen!

Ons team

Willems Accu Revisie & Reparatie is een familiebedrijf opgericht door Arnold Willems uit de gemeente Best. Samen met enkele familieleden en vrienden heeft hij de passie om mensen te helpen gecombineerd met zijn passie voor techniek. Arnold komt uit de elektronica wereld en heeft jarenlang kennis opgedaan bij één van de grootste advies bedrijven in de elektronica van Europa.

Arnold Willems

Arnold Willems

Eigenaar