Accu Revisie Slider  Layer 1Accu Revisie Slide 16Accu Revisie Slide 13Accu Revisie Slide 17Accu Revisie Slide 13Accu Revisie Slide 16

Geef jij jouw fietsaccu een tweede leven?

Fietsaccu revisie

Is jouw fietsaccu kapot? Of heeft de accu van jouw e-bike zijn beste tijd gehad? Dit kun je merken doordat de fietsafstand sterk is afgenomen. Er zijn twee mogelijkheden om dit op te lossen. Je kunt een compleet nieuwe fietsaccu kopen of je laat de batterij van jouw elektrische fiets reviseren.

Alles heeft zijn levensduur en met een vakkundige revisie is deze te verlengen. Het probleem zit vaak niet in de behuizing of de elektronica, maar in de verouderde fiets accu cellen. Bij revisie worden dan ook alleen de cellen van de fietsaccu vervangen. Bij Willems Accu Revisie & Reparatie plaatsen wij de nieuwe cellen in de oude behuizing samen met de bestaande elektronica en dit spaart je hoge kosten uit.

Meten is weten

Wij testen vooraf de fietsaccu en lader.
Dit voorkomt onaangename verrassingen.

Versproduct

Alle onze accu’s zijn vers in tegenstelling tot veel ‘nieuwe’ accu’s welke soms lange tijd op de plank liggen.

Keurmerk

Wij hebben als één van de weinige accurevisiebedrijven een geautomatiseerd systeem om jouw accu te testen en te diagnosticeren.

Kwaliteit

Betere prestaties en langere levensduur omdat wij in eigen huis jouw batterijpack samenstellen.

Prijs

Onze revisies hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn tot wel 50% goedkoper dan een nieuwe accu.

Afstand

Vaak kunnen we de capaciteit verhogen ten opzichte van het origineel met een grotere actieradius als gevolg.

Milieuvriendelijk

Een accu reviseren is veel milieuvriendelijker dan het vervangen van een accu. Geef jouw oude fietsaccu een nieuw leven zodat je nog jarenlang van jouw fiets kunt genieten.

6 maanden garantie op uw gereviseerde fietsaccu

Een goed gereviseerde fietsaccu is niet te onderscheiden van een nieuwe. Het moet echter wel vakkundig gebeuren en de gebruikte accu cellen moeten van dezelfde of hogere kwaliteit zijn als die vervangen worden. Wij werken daarom ook samen met een betrouwbare lokale partner die garant staat voor topkwaliteit en altijd verse producten levert in tegen stelling tot de Chinese leveranciers die door velen gebruikt worden. Wij geven dan ook 6 maanden garantie op de door ons gereviseerde fietsaccu’s.

Wil je meer informatie, of een vrijblijvende offerte ontvangen, vul dan zo goed mogelijk ons contactformulier in. Wij zullen dan z.s.m. reageren met de gevraagde informatie en eventuele prijsopgaven.